Alcoa Fleet Service Center

Huomaatehan että käytössämme on uusi menetelmä. Voitte lukea uudesta vanteen palautusmenetelmästä täältä.

Kun täytätte kaavaketta kuljetusliikkeen puolesta, Ilmoita myös heidän osoitetietonsa. Ilman kuljetusliikkeen tietoja tiedusteluanne ei käsitellä. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Huomautus 1: Jos Dura-Bright®-vanteessa on ilmavuoto ja/tai vanteessa on halkeamia, valitse suorituskykyyn liittyvät ongelmat.
Huomautus 2: Vanteenpalautuslomakkeen täyttämisen jälkeen saatte meiltä vahvistussähköpostiviestin työpäivän kuluessa sekä DHL:ltä sähköpostiviestin viiden työpäivän kuluessa, jos tiedustelunne on hyväksytty. DHL:n sähköpostiviestissä on ennakoitu noutopäivä ja valmiiksi täytetty sähköinen rahtikirja. Jos ette saanut sähköpostiviestejä, turvallisuusasetuksenne (roskapostisuodatus) saattavat estää Alcoalta ja DHL:ltä saapuvat viestit. Tässä tapauksessa pyydämme teitä tarkistamaan muutkin kansiot kuin saapuneiden viestien kansionne. Tarkistakaa esimerkiksi poistetut kohteet, roskaposti, mainokset ja tuntemattomat sähköpostiviestit. Jos ette siltikään löydä sähköpostiviestejä, ottakaa yhteyttä IT-tukeenne tai palveluntarjoajaanne.

Kuljetusliikettä koskevat yhteystiedot
*Yhtiön nimi

Osoite
*Osoiterivi 1

Osoiterivi 2

Osoiterivi 3

*Postinumero

*Kaupunki

*Maa

*Herra/Rouva/Neiti

*Etunimi

*Sukunimi

Osasto

*Sähköpostiosoite

*Puhelinnumero


Nouto- ja palautusosoite
*Onko osoite sama kuin kuljetusliikkeellä ?
Kuorma-autojen lukumäärä

Perävaunujen lukumäärä

Toimialat


Vannetta koskevat tiedot
Jos Dura-Bright®-vanteessa on ilmavuoto ja/tai vanteessa on halkeamia,
valitse suorituskykyyn liittyvät ongelmat.
*Tarkastettava alue

  

*Jos valintasi oli Muu, anna tarkemmat tiedot

*OSANUMERO

  
*Sarjanumero
(######/## - ########)

  
*Stanssattu päiväys (muodossa KKPPVV)
Alcoa vanteiden takuu on voimassa
viisi vuotta valmistuspäivästä
(katso stanssaus vanteen huulessa).
Vanteet jotka ylittävät tämän, ei
hyväksytä takuuseen.

  
*Oliko vanne mukana onnettomuudessa?


Mihin vanne oli asennettu
*Kuorma-auto/Perävaunu

  *Akseli

*Vasen/Oikea

  *Ulkopuoli/Sisäpuoli


Huomautus: Kun olet lähettänyt tämän lomakkeen, saat meiltä vahvistuksen sähköpostitse. Jos pyyntösi koskee Alcoa Dura-Bright® -vanteita (joiden osanumero päättyy kirjaimiin DB ), vastaa vahvistussähköpostiimme lähettämällä kuvia vanteista, jotka tukevat palautuspyyntöäsi. Emme voi käsitellä Dura-Bright®-vanteita koskevia pyyntöjä ilman kuvia.

Pyyntöäsi koskevat takuuehdot ja käyttörajoitukset, jotka on määritelty Alcoa-vanteiden huolto-oppaassa. Oppaan voit lukea täältä.


*Merkitsemällä ruudun hyväksyt yksityisyydensuojasopimuksemme
Lähettämällä tämän korvausta koskevan lomakkeen hyväksyn, että kaikki ylempänä antamani henkilökohtaiset tietoni voidaan siirtää Arconic Köfem Ltd:lle ja sen tytäryhtiöille maailmanlaajuisesti sekä niiden valtuutetuille kolmantena osapuolena toimiville sopimusosapuolille tai asiamiehille (jäljempänä Arconic) ja että kyseiset organisaatiot voivat tallentaa yllämainitut henkilökohtaiset tietoni ja käsitellä niitä seuraavia tarkoituksia varten: tämän korvausasian käsittely, tiedonannot Arconicn tuotteista ja palveluista uutiskirjeiden välityksellä, postilähetykset, puhelut, elektronisesti lähetetyt viestit ja posti sekä muihin sellaisiin tarkoituksiin, jotka voisivat edistää liiketoimintaan perustuvaa suhdetta, joka minulla on Arconican, sen tuotteisiin ja palveluihin (jäljempänä Tarkoitus). Arconic käyttää annettuja tietoja yksinomaan Tarkoitusta varten ja säilyttää tiedot vain niin kauan kuin se välttämätöntä Tarkoituksessa mainittujen toimintojen hoitamiseksi. Vahvistan, että olen täysin tietoinen henkilökohtaisten tietojeni käsittelyn ja siirron syistä ja olen tietoinen kaikista oikeuksistani, jotka koskevat kyseisiä henkilökohtaisia tietojani ja kaikkia niihin sovellettavia lakeja. Jos milloin tahansa tämän jälkeen päätän, että haluan peruuttaa yllä antamani suostumuksen, ilmoitan päätöksestäni ottamalla yhteyttä Arconican. Minulla on myös oikeus saada Arconicn tallentamissa tiedoissa olevat virheellisyydet korjattua.

Your registration will only be submitted if you check the below security box. Next you will receive a question to select images. Please follow the instructions and complete the questionnaire. Otherwise your wheel registration will not be confirmed.


*Tarvitaan