Alcoa Flotta szervizközpont

Kérjük, vegye figyelembe, hogy új eljárást vezettünk be. A kerekek új visszaküldési folyamatárólitt tájékozódhat.

Amikor egy adott flottára vonatkozóan tölti ki a jelen urlapot, kérjük, adja meg a flotta elérhetoségeit is. Flottainformációk nélküli urlapokkal nem áll módunkban foglalkozni. A *-gal megjelölt mezok kitöltése kötelezo.
1. megjegyzés: Amennyiben a Dura-Bright® keréken levegoveszteséget és/vagy hajszálrepedéseket észlel, úgy kérjük, válasszon a teljesítményt érinto állapotokból.
2. megjegyzés: A kerék visszaküldési urlap kitöltése után 1 munkanapon belül küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, jóváhagyott kérelemnél pedig 5 munkanapon belül a DHL is küld önnek egy e-mailt. A DHL e-mailje tartalmazza a tervezett felvételi idopontot és az elkészült elektronikus fuvarlevelet. Amennyiben nem kapja meg az e-maileket, úgy elofordulhat, hogy az Ön biztonsági beállításai (SPAM-szurés) blokkolják az Alcoa és a DHL e-mailjeit. Ez esetben kérjük, ellenorizze a beérkezo levelek mappán kívüli törölt elemeket, a levélszemetet, a tömeges vagy ismeretlen e-maileket is. Ha még így sem találja az e-maileket, úgy kérjük, forduljon informatikai osztályához vagy szolgáltatójához.

Flottaelérhetoségek
*Flottához tartozó cégnév

* Flottához tartozó cég címe
*1. címsor

2. címsor

3. címsor

*Irányítószám

*Város

*Ország

*Megszólítás

*Keresztnév

*Vezetéknév

Osztály

*E-mail cím

*Telefonszám


Felvételi és kiszállítási cím
*Megegyezik a flotta elérhetőségeivel?
Tehergépjárművek száma

Pótkocsik száma

Tevékenységi terület


Kerékinformációk
Amennyiben a Dura-Bright® keréken levegoveszteséget és/vagy hajszálrepedéseket észlel,
úgy kérjük, válasszon a teljesítményt érinto állapotokból.
*Vizsgálat helye

  

*Ha más van kiválasztva kérjük, írja üzenet

*Cikkszám.

  
*Sorozatszám
(######/## - ########)

  
*Pecsét dátuma (HHNNÉÉ)
Alcoa kerekek garantáltan 5 évig
a gyártástól számítva (lásd tekercs bélyegző).
Felhívjuk figyelmét, hogy
a kerekek 5 évnél régebbi
nem áll módjában elfogadni.

  
*A kerék balesetben érintett volt?


A kerék helyzete
*Tehergépjármű/pótkocsi

  *Tengely

*Bal/jobb

  *Belül/kívül


Megjegyzés: az urlap benyújtása után visszaigazoló e-mailt küldünk. Amennyiben az Ön kérelmében Alcoa Dura-Bright® kerekek szerepelnek (DB-utótagos cikkszám), úgy kérjük, hogy a visszaigazoló e-mailt a visszavételre irányuló kérelmét alátámasztó képekkel együtt válaszolja meg. Képek hiányában a Dura-Bright® kérelmekkel nem áll módunkban foglalkozni.

Az Ön kérelmére az itt hozzáférheto Alcoa kerékszerelési útmutatóban meghatározott jótállási feltételek és használati korlátozások vonatkoznak.


*Titoktartási nyilatkozatunk elfogadásához jelölje be a jelölőnégyzetet.
Ezen igénylőlap benyújtásával beleegyezek a fentiekben megadott valamennyi személyes adat Arconic Köfem Ltd és világszerte tevékenykedő leányvállalatai, valamint ezek jogosult harmadik fél vállalkozói vagy megbízottai (Arconic) részére történő továbbításába és általuk való tárolásába, továbbá az ilyen adatok következő célú feldolgozásába: ezen igénylőlap feldolgozása, Arconic termékeiről és szolgáltatásairól szóló tájékoztatás hírlevelekben, levelekben, telefonhívásokban, elektronikus kommunikációban és levelezésben való közzététele; továbbá minden olyan cél, amely előmozdítja a köztem és az Arconic közt fennálló üzleti kapcsolatot, valamint az Arconic termékeit és szolgáltatásait (továbbiakban: „Cél”). Az Arconic kizárólag a „Célhoz” használja fel az átadott információkat és addig tárolja az adatokat, amíg az a „Cél” eléréséhez szigorúan szükséges. Igazolom, hogy teljes mértékben ismerem a személyes adataim feldolgozásának és továbbításának okait, valamint tisztában vagyok az ilyen személyes információkkal kapcsolatos valamennyi jogommal és az alkalmazandó jogszabályokkal. Amennyiben a továbbiakban bármikor úgy döntenék, hogy visszavonom a fentiekben adott beleegyezésemet, úgy kapcsolatba lépek az Arconicval és értesítem erről a döntésemről. Jogosult vagyok továbbá az Arconicnál tárolt helytelen információk kijavíttatására.

Your registration will only be submitted if you check the below security box. Next you will receive a question to select images. Please follow the instructions and complete the questionnaire. Otherwise your wheel registration will not be confirmed.


*Szükséges