Alcoa Flotta szervizközpont

Kérjük, vegye figyelembe, hogy új eljárást vezettünk be. A kerekek új visszaküldési folyamatárólitt tájékozódhat.

Amikor egy adott flottára vonatkozóan tölti ki a jelen urlapot, kérjük, adja meg a flotta elérhetoségeit is. Flottainformációk nélküli urlapokkal nem áll módunkban foglalkozni. A *-gal megjelölt mezok kitöltése kötelezo.
1. megjegyzés: Amennyiben a Dura-Bright® keréken levegoveszteséget és/vagy hajszálrepedéseket észlel, úgy kérjük, válasszon a teljesítményt érinto állapotokból.
2. megjegyzés: A kerék visszaküldési urlap kitöltése után 1 munkanapon belül küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, jóváhagyott kérelemnél pedig 5 munkanapon belül a DHL is küld önnek egy e-mailt. A DHL e-mailje tartalmazza a tervezett felvételi idopontot és az elkészült elektronikus fuvarlevelet. Amennyiben nem kapja meg az e-maileket, úgy elofordulhat, hogy az Ön biztonsági beállításai (SPAM-szurés) blokkolják az Alcoa és a DHL e-mailjeit. Ez esetben kérjük, ellenorizze a beérkezo levelek mappán kívüli törölt elemeket, a levélszemetet, a tömeges vagy ismeretlen e-maileket is. Ha még így sem találja az e-maileket, úgy kérjük, forduljon informatikai osztályához vagy szolgáltatójához.

Flottaelérhetoségek
*Flottához tartozó cégnév

* Flottához tartozó cég címe
*1. címsor

2. címsor

3. címsor

*Irányítószám

*Város

*Ország

*Megszólítás

*Keresztnév

*Vezetéknév

Osztály

*E-mail cím

*Telefonszám


Felvételi és kiszállítási cím
*Megegyezik a flotta elérhetőségeivel?
Tehergépjárművek száma

Pótkocsik száma

Tevékenységi terület


Kerékinformációk
Amennyiben a Dura-Bright® keréken levegoveszteséget és/vagy hajszálrepedéseket észlel,
úgy kérjük, válasszon a teljesítményt érinto állapotokból.
*Vizsgálat helye

  

*Ha más van kiválasztva kérjük, írja üzenet

*Cikkszám.

  
*Sorozatszám
(######/## - ########)

  
*Pecsét dátuma (HHNNÉÉ)
Alcoa kerekek garantáltan 5 évig
a gyártástól számítva (lásd tekercs bélyegző).
Felhívjuk figyelmét, hogy
a kerekek 5 évnél régebbi
nem áll módjában elfogadni.

  
*A kerék balesetben érintett volt?


A kerék helyzete
*Tehergépjármű/pótkocsi

  *Tengely

*Bal/jobb

  *Belül/kívül


Megjegyzés: az urlap benyújtása után visszaigazoló e-mailt küldünk. Amennyiben az Ön kérelmében Alcoa Dura-Bright® kerekek szerepelnek (DB-utótagos cikkszám), úgy kérjük, hogy a visszaigazoló e-mailt a visszavételre irányuló kérelmét alátámasztó képekkel együtt válaszolja meg. Képek hiányában a Dura-Bright® kérelmekkel nem áll módunkban foglalkozni.

Az Ön kérelmére az itt hozzáférheto Alcoa kerékszerelési útmutatóban meghatározott jótállási feltételek és használati korlátozások vonatkoznak.


*Titoktartási nyilatkozatunk elfogadásához jelölje be a jelölőnégyzetet.
Ezen igénylőlap benyújtásával beleegyezek a fentiekben megadott valamennyi személyes adat Alcoa Finance & Services Belgium BVBA és világszerte tevékenykedő leányvállalatai, valamint ezek jogosult harmadik fél vállalkozói vagy megbízottai (Alcoa) részére történő továbbításába és általuk való tárolásába, továbbá az ilyen adatok következő célú feldolgozásába: ezen igénylőlap feldolgozása, Alcoa termékeiről és szolgáltatásairól szóló tájékoztatás hírlevelekben, levelekben, telefonhívásokban, elektronikus kommunikációban és levelezésben való közzététele; továbbá minden olyan cél, amely előmozdítja a köztem és az Alcoa közt fennálló üzleti kapcsolatot, valamint az Alcoa termékeit és szolgáltatásait (továbbiakban: „Cél”). Az Alcoa kizárólag a „Célhoz” használja fel az átadott információkat és addig tárolja az adatokat, amíg az a „Cél” eléréséhez szigorúan szükséges. Igazolom, hogy teljes mértékben ismerem a személyes adataim feldolgozásának és továbbításának okait, valamint tisztában vagyok az ilyen személyes információkkal kapcsolatos valamennyi jogommal és az alkalmazandó jogszabályokkal. Amennyiben a továbbiakban bármikor úgy döntenék, hogy visszavonom a fentiekben adott beleegyezésemet, úgy kapcsolatba lépek az Alcoával és értesítem erről a döntésemről. Jogosult vagyok továbbá az Alcoánál tárolt helytelen információk kijavíttatására.
Your registration will only be submitted if you check the below security box. Next you will receive a question to select images. Please follow the instructions and complete the questionnaire. Otherwise your wheel registration will not be confirmed.*Szükséges