close
close
close

Tisztítás

Kiegészítők Alcoa keréktárcsák tisztításához
 

Miért az Alcoa® keréktárcsa tartozékokat válassza?

Az Alcoa alumínium keréktárcsák karbantartása alapvető fontosságú kell, hogy legyen, a lehető legjobb állapotuk megőrzéséhez. Sok évet töltöttünk az egyedi és speciálisan kiválasztott Alcoa Accessory Products kiegészítő termékek fejlesztésével, hogy segítsenek a keréktárcsák lehető legjobb állapotának megőrzésében és a hosszú élettartam biztosításában.

Minden tartozékunk elérhető a hivatalos Alcoa® keréktárcsák széles körű kereskedői hálózatában, amelyeknek listáját itt találja.

Dura-Bright Wheel Wash 1L
Dura-Bright® Wheel Wash

Exkluzív megoldás a Dura-Bright® felületkezeléssel ellátott kerekei biztonságos tisztításához. Elérhető 1 literes kezdőkészletben Albrush kefével és 5 vagy 25 literes kiszerelésben.

A Dura-Bright® kerekek tisztításával kapcsolatos további információkért kattintson ide.

ALclean 1L
ALclean

Egyedi keréktárcsa-tisztító, mely kifejezetten az Alcoa® tükörfényű, polírozott és LvL ONE® kerekeihez készült. Elérhető 1, 5 és 25 literes kiszerelésben.

A tükörfényű, polírozott és LvL ONE® kerekek tisztításával kapcsolatos további információkért kattintson ide.

ALpolish
ALpolish

Polírozó paszta, amely visszaállítja és fenntartja az Alcoa tükörfényű, polírozott és LvL ONE® kerekek fényét. Nem használható Dura-Bright® kerekekhez.

ALbrush
ALbrush

Prémium minőségű kefe gumi peremmel, amely megakadályozza, hogy kerekei tisztítás közben sérüljenek.

ALkit4
ALkit4

Egy teljes készlet tükörfényű, polírozott és LvL ONE® kerekek tisztításához. Tartalma 1 liter ALclean, 1 tubus 200 g-os ALpolish, 1 ALbrush kefe és ALfinish2.

Would you like to view this content in another language?
English
close