Alcoa Fleet Service Center

Gelieve rekening te houden met de nieuwe procedure. U kan deze hier downloaden.

Vult u dit formulier in voor een transporteur, graag ook de contactgegevens van de transporteur opgeven. Aanvragen zonder vermelding van de gegevens van de transporteur worden niet behandeld. Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Opmerking 1: vertoont een Dura-Bright® wiel verlies van lucht en/of fijne scheurtjes, maak uw selectie uit de lijst van fysieke afwijkingen.
Opmerking 2: Nadat u het retourformulier hebt ingevuld, ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestigingsmail van ons. Binnen de 5 werkdagen ontvangt u dan een e-mail van DHL, indien uw verzoek is goedgekeurd. De e-mail van DHL vermeldt de geplande ophaaldatum en bevat eveneens de ingevulde elektronische vrachtbrief. Wanneer u deze e-mails niet ontvangt, is het aangeraden uw beveiligingsinstellingen (SPAM-filter) na te kijken; mogelijk worden e-mails van Alcoa en DHL geblokkeerd. Controleer in dat geval of de e-mails niet in een andere map zijn terechtgekomen (in de prullenbak, bij ongewenste of onbekende mails). Neem indien u de e-mails ook daar niet terugvindt contact op met uw IT-afdeling of IT-partner.

Contactgegevens van de transporteur
*Bedrijfsnaam van de transporteur

Adres van de transporteur
*Adresregel 1

Adresregel 2

Adresregel 3

*Postcode

*Stad

*Land

*Dhr./Mevr.

*Voornaam

*Achternaam

Afdeling

*E-mailadres

*Telefoonnummer


Ophaal- en leveringsadres
*Identiek aan contactgegevens van de transporteur ?
Aantal vrachtwagens

Aantal opleggers

Activiteitssegmenten


Wielinformatie
Vertoont een Dura-Bright® wiel verlies van lucht en/of fijne scheurtjes,
maak uw selectie uit de lijst van fysieke afwijkingen.
*Te onderzoeken gebied

  

*Wanneer 'andere' werd geselecteerd, schrijf een mededeling

*ARTIKELNR

  
*Serienummer
(######/## - ########)

  
*Datum rolstempel (MMDDJJ)
Alcoa wielen hebben een
garantie van 5 jaar
vanaf de ingestempelde
productiedatum (zie stempel).
Let op, wielen ouder dan 5
jaar worden niet geaccepteerd.

  
*Was het wiel bij een ongeval betrokken?


Wielpositie
*Vrachtwagen/Oplegger

  *As

*Links/Rechts

  *Binnenkant/Buitenkant


Opmerking: na verzending van dit formulier ontvangt u een bevestigingsmail. Wanneer uw aanvraag ook Dura-Bright® wielen van Alcoa betreft (artikelnummer met suffix DB), antwoord dan op de bevestigingsmail door foto's toe te voegen die uw verzoek tot retournering onderbouwen. Dura-Bright® aanvragen zonder foto's kunnen niet worden behandeld.

Voor uw aanvraag gelden de garantievoorwaarden en gebruiksbeperkingen die in de Alcoa Handleiding Wielonderhoud staan. U vindt deze handleiding hier.


*Klik hier om onze privacyovereenkomst te accepteren.
Door verzending van dit aanvraagformulier ga ik akkoord met de overdracht en opslag van alle persoonlijke gegevens die aan Arconic Köfem Ltd, haar wereldwijde partners en haar externe erkende aannemers of vertegenwoordigers (verder Arconic genoemd) werden bezorgd alsook met de verwerking van deze gegevens voor de volgende doelstellingen (verder doelstelling genoemd): verwerking van deze aanvraag, het verstrekken van informatie over producten en diensten van Arconic via nieuwsbrieven, poststukken, telefonische oproepen en elektronische communicatiemiddelen en e-mails; enige andere doelstelling die voor mijn zakelijke relatie met Arconic bevorderlijk kan zijn en die me met de producten en diensten van Arconic nader kennis laat maken. Arconic zal de ter beschikking gestelde informatie uitsluitend voor de genoemde doelstelling gebruiken en zal de gegevens enkel zo lang bewaren als strikt noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doelstelling. Ik bevestig dat ik volledig op de hoogte ben van de redenen voor de verwerking en overdracht van mijn persoonlijke gegevens en ik ken al mijn rechten m.b.t. deze persoonlijke informatie alsook alle toepasselijke wetten. Indien ik op enig ogenblik later mijn hierboven verleende toestemming wil intrekken, zal ik Arconic contacteren en over deze beslissing informeren. Ik heb ook het recht om verkeerde informatie die door Arconic opgeslagen wordt, te laten corrigeren.

Uw registratie wordt alleen verzonden als u het onderstaande beveiligingsvakje aanvinkt. Vervolgens wordt u gevraagd om afbeeldingen te selecteren. Volg de instructies en vul de vragenlijst in. Anders wordt uw wielregistratie niet bevestigd.


*Verplicht