close
close
close

Curăţare

cleaning-banner
 

De ce accesorii Alcoa® Wheel?

Întreţinerea jantelor Alcoa din aluminiu, pentru a le menţine în cea mai bună stare posibilă, este şi trebuie să fie una dintre principalele priorităţi. Accesoriile Alcoa au fost dezvoltate şi selectate de-a lungul a mulţi ani, pentru a ajuta la menţinerea jantelor în cea mai bună stare posibilă şi a le asigura o durată de viaţă cât mai lungă.

Toate accesoriile noastre sunt disponibile în reţeaua cuprinzătoare a distribuitorilor autorizaţi Alcoa® Wheels, care poate fi găsită aici.

db-ww
Dura-Bright® Wheel Wash

Soluţia exclusivă pentru curăţarea în siguranţă a jantelor tratate cu Dura-Bright®. Disponibilă ca set iniţial de 1 l şi în bidoane Albrush de 5 şi 25 l.

Faceţi clic aici, pentru mai multe informaţii privind curăţarea jantelor Dura-Bright®.

ALclean
ALclean

Un agent de curăţare unic pentru jantele Alcoa® Wheels cu finisaj Mirror Polished, Brushed şi LvL ONE®. Disponibil în bidoane de 1, 5 şi 25 l.

Pentru mai multe informaţii privind curăţarea jantelor cu finisaj Mirror Polished, Brushed şi LvL ONE®, faceţi clic aici.

DB Wheel Wash 5l
ALpolish

Pastă de lustruit, pentru refacerea şi menţinerea strălucirii jantelor Mirror Polished, Brushed şi LvL ONE®, de la Alcoa. Nu este adecvată pentru jantele Dura-Bright®.

alclean
ALbrush

O perie de calitate superioară, cu margine din cauciuc, pentru a proteja jantele împotriva deteriorării în timpul curăţării.

alpolish
ALkit4

Un set complet pentru curăţarea jantelor Mirror Polished, Brushed şi LvL ONE®. Conţine 1 l ALclean, 1 tub de 200 g ALpolish, 1 ALbrush şi ALfinish2.

Would you like to view this content in another language?
English
close