close
close
close

Întrebări frecvente

faq

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRILE DVS.

Informaţiile tehnice pot fi descărcate din secţiunea Resurse/Descărcări .

Vizitaţi pagina Contact, pentru a lua legătura cu unul dintre angajaţii noştri de la Alcoa® Wheels Sales and Fleet Managers.

Pentru solicitări de produse, contactaţi cel mai apropiat distribuitor Alcoa® Wheels, din lista de aici.

După acceptarea cererii dvs., vă va fi expediată o jantă nouă. Timpul depinde de diverşi factori, cum ar fi locaţia, tipul de jantă şi planul de producţie curent al fabricii noastre. Contactaţi Fleet Service Center prin e-mail (fleet@arconic.com) sau telefonic (0808 2346 862) pentru a afla care este situaţia.

Citiţi instrucţiuni de curăţare şi urmăriţi secvenţa video. Arconi oferă, de asemenea, o gamă largă de accesorii Alcoa® Wheels. Pentru mai multe informaţii, consultaţi broşura.

Produsele Alcoa® Wheels pentru curăţarea şi întreţinerea jantelor pot fi achiziţionate de la distribuitorii oficiali Alcoa® Wheels, enumeraţi aici.

Nu, deoarece Fleet Service Center nu va accepta această reclamaţie. Acest tip de problemă va fi analizat numai dacă janta are un tratament Dura-Bright® al suprafeţei.

Pentru mai multe informaţii privind întreţinerea corespunzătoare, descărcaţi prospectul pentru curăţare. Produsele Alcoa® Wheels pentru curăţarea şi întreţinerea jantelor pot fi achiziţionate de la distribuitorii oficiali Alcoa® Wheels, enumeraţi aici.

Priviţi zona marcată în imagine. Data marcată (LLZZAA) este un număr format din 6 cifre. Primele două cifre indică luna, următoarele 2 ziua, iar ultimele 2 anul. Exemplul ataşat se referă la o jantă produsă pe 30 august 2017.

Contactaţi Fleet Service Center prin e-mail (fleet@arconic.com) sau telefonic (0808 2346 862) pentru asistenţă.

Mai întâi, verificaţi folderul cu mesaje de intrare, precum şi cele cu spam şi cu mesaje nedorite. Confirmarea trebuie să fi fost expediată la adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat. În cazul în care tot nu puteţi să-l găsiţi, contactaţi Fleet Service Center prin e-mail (fleet@arconic.com) ca să verifice stadiul expedierii.

Mai întâi, verificaţi folderul cu mesaje de intrare, precum şi cele cu spam şi cu mesaje nedorite. Confirmarea trebuie să fi fost expediată la adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat. În cazul în care tot nu puteţi să-l găsiţi, contactaţi Fleet Service Center prin e-mail (fleet@arconic.com) sau telefonic (0808 2346 862).

Reţineţi! Nu folosiţi niciodată documente de expediere scrise de mână. Folosiţi numai tichetele electronice DHL. În cazul în care întâmpinaţi probleme, contactaţi Fleet Service Center prin e-mail (fleet@arconic.com)sau telefonic (0808 2346 862).

<<Document de livrare DHL corect>>

Mai întâi, verificaţi dacă aţi primit documentul electronic DHL de expediere. Acesta a fost trimis la adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat. Nu uitaţi să verificaţi şi folderele cu mesaje nesolicitate şi cu spam. Sunaţi la numărul regional DHL indicat pe document, pentru a vă informa despre stadiul preluării. Indicaţi numărul de referinţă DHL menţionat în e-mail.

Reţineţi! Tipăriţi formularul cu tichetul Alcoa Wheels şi ataşaţi-l corect la janta ambalată, înainte de preluare. Evitaţi documentele scrise de mână. În cazul în care nu este posibil, alegeţi serviciul „Economy select“.

În cazul în care nu aţi primit confirmarea, contactaţi Fleet Service Center prin e-mail (fleet@arconic.com) sau telefonic (0808 2346 862).

În cazul în care cererea dvs. a fost respinsă, vă vom expedia raportul privind garanţia, în care este explicată complet investigaţia noastră. Dacă cererea dvs. a fost acceptată, vă va fi expediată o jantă nouă. Pentru orice întrebări, contactaţi Fleet Service Center prin e-mail (fleet@arconic.com) sau telefonic (0808 2346 862). Menţionaţi ID-ul de înregistrare indicat în scrisoarea de confirmare.

Vă vom expedia informaţiile DHL privind expedierea, la adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat. Acestea vor conţine un link de urmărire, astfel încât să puteţi monitoriza în permanenţă procesul.

Nu, Fleet Service Center nu va returna, nici nu va achita livrarea jantelor respinse. Vă încurajăm să aranjaţi, pe cheltuiala dvs., preluarea jantei care trebuie returnată. Janta va rămâne la noi timp de 14 zile calendaristice de la data creării raportului de garanţie. Odată ce cele 14 zile calendaristice au trecut, nu se mai poate stabili preluarea, iar janta va fi dată la deşeuri.

Jantele pot fi preluate de la adresa următoare:

Arconic-Köfém Ltd.: Verseci u. 1-15, H-8000 Székesfehérvár 

Would you like to view this content in another language?
English
close