close
close
close

Întreţinere

maintenance-banner
 

De ce accesorii Alcoa® Wheel?

Întreţinerea jantelor Alcoa din aluminiu, pentru a le menţine în cea mai bună stare posibilă, este şi trebuie să fie una dintre principalele priorităţi. Accesoriile Alcoa au fost dezvoltate şi selectate de-a lungul a mulţi ani, pentru a ajuta la menţinerea jantelor în cea mai bună stare posibilă şi a le asigura o durată de viaţă cât mai lungă.

Toate accesoriile noastre sunt disponibile în reţeaua cuprinzătoare a distribuitorilor autorizaţi Alcoa® Wheels, care poate fi găsită aici.

Hubgrease
HUBgrease

O vaselină care se foloseşte la montarea jantelor Alcoa® Wheels, pentru a preveni coroziunea şi lipirea jantelor pe butuc. 

VALVEgrease
VALVEgrease

O vaselină care acţionează ca inhibitor de coroziune la montarea/înlocuirea valvelor. Recomandată intens la schimbarea anvelopelor şi a valvelor. 

Bristle-discs
Discuri şi plăcuţe cu peri

Discuri şi plăcuţe cu peri, de diverse mărimi şi durităţi, pentru curăţarea feţelor de contact, suprafeţelor de aşezare a talonului, aripioarelor de ghidare şi a nervurilor de centrare ale butucului. 

Discmates
Discmate

O garnitură care ajută la prevenirea acumulării coroziunii între jantele din oţel şi cele din aluminiu şi între butucul de oţel şi jantele din aluminiu. 

Would you like to view this content in another language?
English
close