close
close
close

Opţiuni de finisare

banner-finish
 

Finisaj cu perie circulară

brushed
 
 
Finisajul cu peria circulară este un finisaj de întreţinere de bază. Jantele Alcoa® Wheels periate nu se corodează şi nu este necesară revopsirea.
 
Codurile de piesă care se termină cu cifra 0 au finisaj cu peria circulară.

LvL ONE®

 
lvl-one
 
Soluţii mai atrăgătoare pentru clienţi
 
Tehnologia de finisare avansată LvL ONE®, de la Arconic are ca rezultat un finisaj strălucitor, cu o suprafaţă mai netedă şi mai lucioasă decât în cazul perierii.
 
Jantele LvL ONE® necesită procedura de întreţinere uzuală. Dacă se doreşte o suprafaţă strălucitoare este necesară lustruirea. Totuşi, jantele arată grozav şi prezintă aceleaşi avantaje ca şi celelalte finisaje de la Alcoa® Wheels.

Dura-Bright® EVO

 
dura-bright
Aspect senzaţional, întreţinere facilă
 
Jantele Alcoa® Wheels sunt disponibile cu tratamentul de suprafaţă patentat Dura-Bright® EVO. Acest tratament face ca jantele să arate, ani de zile, lucioase şi strălucitoare, fără lustruire.
 
 Întreţinerea este extrem de simplă, datorită protecţiei sporite a suprafeţei din aluminiu. Prin curăţarea regulată cu un detergent slab sau cu Dura-Bright® Wheel Wash nediluat, jantele vor rămâne lucioase, chiar şi după sute de spălări şi mii de kilometri, reducând astfel costurile de întreţinere.
 
Codurile de piesă care se termină cu DB sunt tratate cu Dura-Bright®
Pentru informaţii suplimentare:
 
Fişa de specificaţii Alcoa® Wheels pentru Europa
Would you like to view this content in another language?
English
close