close
close
close

Tratamente de suprafaţă

Surface Treatments
 

Dura-Bright®  EVO

Tehnologie revoluţionară

La majoritatea jantelor din aluminiu, acoperirea constă, de regulă, într-un strat de pulbere coaptă, aplicat pe suprafaţa jantei. În cazul unei zgârieturi, apa şi sarea pătrund prin acoperire, rezultatul fiind corodarea şi deteriorarea ulterioară. Jantele Dura-Bright® Alcoa Wheels au un tratament de suprafaţă proprietar, care penetrează aluminiul şi devine parte integrantă a roţii. Nu se va ciobi, crăpa, coji sau coroda aşa cum se întâmplă cu acoperirile uzuale.

conventional-coating
dura-bright evo coating
Ce se întâmplă pe şosea, rămâne pe şosea

Nu există o jantă mai uşor de întreţinut decât Dura-Bright®. Datorită tratamentului de suprafaţă brevetat, jantele vor arăta, ani de zile, lucioase şi strălucitoare, fără lustruire.

Jantele Dura-Bright® pot fi curăţate simplu, cu un detergent uşor sau cu Dura-Bright® Wheel Wash nediluat.

dura-bright-evo-sticker
Negru şi verde

Jantele Dura-Bright® EVO sunt uşor de recunoscut, după eticheta autoadezivă, negru cu verde Alcoa Dura-Bright® EVO. Codurile de piesă care se termină cu DB sunt tratate cu Dura-Bright®.

Dura-Flange®

Dura flange
 
Protecţie suplimentară pentru o durată de viaţă şi mai lungă

Jantele Dura-Flange® Alcoa Wheels au un tratament brevetat, care creează un scut de protecţie, în vederea reducerii uzurii flanşei jantei, ceea ce permite dublarea duratei de viaţă, comparativ cu alte jante din aluminiu, în aceleaşi condiţii.

 
Testate pe dru

Jantele Dura-Flange® Alcoa Wheels nu prezintă semne de uzură a flanşei după 386 000 km.

Jantele Dura-Flange® sunt cele mai potrivite pentru operaţiuni de transport în care sarcinile sunt grele şi tind să se deplaseze, făcând talonul anvelopei să se frece de flanşa jantei, cum ar fi:

  • transportul în condiţii extreme, de ex. în minerit
  • transporturi grele, de ex. buşteni
  • cisterne care operează în afara carosabilului (de ex., colectarea locală a laptelui, distribuţia de carburant)
  • autobuze urbane
dura flange sticker
Protecţie la uzura flanşei

Jantele Dura-Flange® sunt uşor de recunoscut datorită etichetei autoadezive „Protecţie la uzura flanşei”. Codurile de piesă care se termină cu DF sunt tratate cu Dura-Flange®.

Dura-Bright®/Dura-Flange®

 

Dura-Bright-Dura-Flange
2 tratamente revoluţionare combinate într-unul singur

Jantele Dura-Bright®/Dura-Flange® Alcoa Wheels sunt rezultatul a 2 tratamente combinate, pentru a obţine o jantă cu aspect lucios şi uşor de întreţinut, cu un scut de protecţie, care măreşte şi mai mult durata ei de viaţă.

Dura-Bright®

Dura-Bright® nu este un strat de acoperire, ci un tratament de suprafaţă care penetrează aluminiul şi devine astfel parte integrantă a jantei. Nu se va ciobi, crăpa, coji sau coroda aşa cum se întâmplă cu acoperirile uzuale. Prin curăţarea regulată cu un detergent slab sau cu Dura-Bright® Wheel Wash nediluat, jantele vor rămâne lucioase, chiar şi după sute de spălări şi mii de kilometri, reducând astfel costurile de întreţinere.

Dura-Flange®

Tratamentul Dura-Flange® Alcoa Wheels creează un scut de protecţie, în vederea reducerii uzurii flanşei jantei, ceea ce permite dublarea duratei de viaţă, comparativ cu alte jante din aluminiu, în aceleaşi condiţii. Jantele Dura-Flange® sunt folosite în mod obişnuit la transporturi în care sarcinile sunt grele şi tind să se deplaseze, făcând talonul anvelopei să se frece de flanşa jantei.

Negru şi verde/Protecţie la uzura flanşei

Jantele Dura-Bright®/Dura-Flange® sunt uşor de recunoscut, după eticheta autoadezivă, negru cu verde Alcoa Dura-Bright® EVO şi după etichetele autoadezive „Protecţie la uzura flanşei”. Codurile de piesă care se termină cu DD sunt tratate cu Dura-Bright®/Dura-Flange®.

db-evo-sticker
df-sticker
Would you like to view this content in another language?
English
close