Om ni behöver mer information om Dura-Flange® fälgar, vänligen kontakta oss. 

Dura-Flange®-fälgar 


 Ytterligare skydd för ännu längre livslängd

 

 


 

Dura-Flange® fälgar har en unik processbehandling som ger ett skyddande hölje mot fälghornsslitage.

 

Dura-Flange®-fälgar är de enda aluminiumfälgarna på marknaden som skyddar mot denna typ av slitage, vilket ger dem minst dubbelt så lång livslängd än andra aluminiumfälgar under samma förhållanden.

 

Vägtestresultat: vi testade Dura-Flange®-fälgar och upptäckte att det efter 386,000 km inte fanns några tecken på fälghornsslitage.

 

Den här behandlingen gör Dura-Flange®-fälgar till de lämpligaste fälgarna för situationer med tung last som har en tendens att förskjutas, vilket leder till att däcksidorna gnids mot fälghornen.
• Transport vid extrema förhållanden, t.ex. gruvdrift
• Tung transport, t.ex. av timmer
• Tankbilar som körs på dåliga vägar, t.ex. lokal mjölkupphämtning, bränsledistribution
• Transportbussar

 

För att läsa vad transportföretagen som använder dessa fälgar tycker, gå till Newsletters.

 

Genom förbättrad fälghållbarhet och motståndskraft mot slitage erbjuder Dura-Flange®-fälgar förbättrad prestanda och produktivitet, och skjuter upp kostnaderna för utbyte i många mil.

 

Dura-Flange® fälgar är tillgängliga i de mest vanliga dimensionerna. För artikelnummer, se efter i Alcoa Wheels Specifikationsblad.

 

Med Dura-Flange® behandlingsprocess, kan fälgarna få en liten missfärgning på däcksidan av fälghornen. Inget speciellt underhåll krävs för Dura-Flange®-fälgar. 


Dura-Flange® 

Rim Wear Protected
Håll utkik efter det här märket på fälgen och ett ”DF”-suffix i artikelnumret. Det här garanterar att fälgarna är behandlade med Dura-Flange®.